Mesagerul.ro

STIRI neamt

Avocata Monica Anton a încetat din viață..


Avocata Monica Anton, fost viceprimar de Piatra-Neamț, a încetat din viață astăzi, 31 mai, în casa ei din comuna Alexandru cel Bun, la doar 49 de ani. Ea a fos..

Directorul Filialei Crucea Roșie Neamț – răpus de Covid..


Florin Pîclea, directorul Filialei Neamț a Crucii Roșii Române, a murit astăzi, 31 mai, în jurul orei 12, la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, und..

COD GALBEN, de vânt în rafale, pentru zona montană a judeţulu..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică, 31 mai, o avertizare COD GALBEN (de fenomene periculoase imediate), pentru zona montană a judeţu..

Intervenție chirurgicală salvatoare la Spitalul Târgu Neamț, ..


Să ai o altă problemă de sănătate decât infecția cu noul coronavirus, în plină stare de urgență, s-a dovedit a fi o chestiune complicată. Și tocmai ca s..

Pandemia în masivul Ceahlău: animalele s-au bucurat de lipsa oa..


Parcul Național Ceahlău, emblematic pentru județul Neamț este o arie protejata de interes national,dar și european. Pandemia COVID-19, care a influențat și î..

Dr. Daniela Marcoci: ”Cred că a fost mai ușor la Suceava dec..


Epidemiolog de meserie, angajată a Direcției de Sănătate Publică Neamț, dr. Daniela Marcoci a fost, timp de două luni, un personaj principal în lupta cu noul..

Două luni pe frontul anti-COVID 19: Lupta cu noul coronavirus v..


Starea de urgență, prin care România a trecut timp de două luni, a fost un test de responsabilitate și de rezistență atât la nivel individual, cât mai ales ..

Stimulentul de 2.250 lei se poate acorda și personalului de medi..


Între profesioniștii care au fost incluși recent în categoriile care primesc bonusul compensatoriu de 2.250 lei net fiindcă au fost implicați în asistența pe..

Managerul Spitalului Județean Neamț a primit răspuns de la min..


Noul manager al Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, dr. Silviu Verzea, a primit indirect, într-o emisiune televizată, răspuns la întrebarea când vor ..

Sfaturi pentru parintii din Neamt: Cum poti face sa ai mai mult t..


In momentul in care ai copii, ai mult mai multe lucruri de facut, deoarece responsabilitatile cresc si, de foarte multe ori, din aceasta cauza, risti sa ajungi epuiz..

Prima declarație a inspectorului școlar general adjunct Dana L..


Așa cum anticipam de ieri, profesoara Dana Lăcrămioara Păiuș este noul inspector școlar general adjunct. Ordinul de numire prin detașare a ajuns la inspectora..

Vlad Marcoci reformează PSD din afara partidului..


Un comunicat de presă sosit la redacție din partea președintelui PSD Piatra Neamț, d-na Florentina Moise, ca o reacția la declarațiile lui Vlad Marcoci ( amăn..

Surprize, surprize: Un fost președinte al CJ Neamț în CA-ul de..


Astăzi, Adunarea Generală a Asociaților de la Apa Serv SA a întregit componența Consiliului de Administrație al societății. Pe postul vacant, a confirmat Ioa..

Gabriela Banu este noua directoare a Casei Corpului Didactic Neam..


Casa Corpului Didactic Neamț are o nouă conducere. Profesoara Gabriela Banu a acceptat și ordinul de numire a ajuns în această după-amiază, 29 mai 2020, la in..

Valentin Tămăslăcaru – noul director al Direcției Silvice N..


Începând de săptămâna viitoare, funcția de director general al Direcției Silvice Neamț va fi ocupată de Valentin Tămăslăcaru, actualul director tehnic. P..

Înscriere în clasa a V-a la Colegiul Național „Petru Rares..


Elevii de clasa a IV-a au la dispoziție o lună de zile pentru a se înscrie la Colegiul Național „Petru Rareș”. Există disponibile 30 de locuri pentru clasa..

Foto. Protest tăcut al podului de la Girov..


Dacă șoferii nu protestează, dacă autoritățile se mulțumesc să privească și să promită, podul de la intrarea în localitatea Girov dinspre Piatra Neamț ..

Verificări la spitalele din Piatra Neamț și Bisericani..


Camera de Conturi Neamț a cerut recent o situație cu tot ce s-a achiziționat și s-a cheltuit în spitale începând cu luna martie 2020, adică pentru perioada c..

O profesoară- simbol a Rareșului a încetat din viață!..


E greu de găsit cuvinte potrivite acum, când am aflat că încă un dascăl, care şi-a înscris numele între cei ce au ilustrat cu demnitate, modestie, dar şi c..

România primește 33 miliarde de euro pentru dezvoltarea economi..


România va primi în total 33 de miliarde de euro  – din care 19 miliarde fonduri nerambursabile. În urma negocierilor care au fost purtate de statul român..

Horoscop 28 mai-3 iunie..


În lunile iunie și iulie vor fi trei eclipse: o eclipsă de Lună în Săgetător, altă eclipsă de Lună în Rac și o eclipsă de Lună Plină în iulie. Nu se ..

Cafeaua de dimineață: Antreprenor la vreme de criză..


The post Cafeaua de dimineață: Antreprenor la vreme de criză appeared first on Stiri Neamt. ..

DOCUMENT Ce restricţii vor fi ridicate de la data de 1 iunie..


Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat joi seară, 28 mai, noi măsuri de relaxare a restricţiilor, care vor intra în vigoare de la dat..

Mobilă bucătărie din magazinul de mobilier și mobilă de la A..


Ți-ai renovat bucătăria? Atunci, cumpără mobilier si mobila de la ACAJU. O bucătărie este o cameră specială pentru orice apartament, care a încetat de mult..

Senator Emilia Arcan: ”Trăim cu emoție o dublă sărbătoare!..


The post Senator Emilia Arcan: ”Trăim cu emoție o dublă sărbătoare!” appeared first on Stiri Neamt. ..

A început montarea Spitalului Modular Mobil COVID..


Consiliul Județean Neamț a alocat 3,2 milioane de euro pentru realizarea acestei unități medicale. Spitalul Modular Mobil COVID, care va fi realizat și cu contr..

Se redeschide Policlinica din Piatra-Neamț..


După aproape trei luni, de săptămâna viitoare, se redeschide Policlinica Piatra-Neamț. În toată această perioadă, bolnavii care aveau bilete de trimitere sa..

Acord OncoGen Timişoara-Institutul “Cantacuzino” pentru vacc..


Centrul “OncoGen” Timişoara şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară “dr. Ioan Cantacuzino” Bucureşti au semnat, s..

Dana-Lăcrămioara Păiuș, noul inspector școlar adjunct în Ne..


Ieri, fostul inspector general adjunct Elena Laiu și-a luat rămas de la colegi și și-a luat lucrurile personale din birou, iar astăzi este așteptat ordinul de ..

Centrul de Sprijin și Asistență de Specialitate pentru Copii ..


Unul dintre proiectele europene importante pregătite de către municipalitatea pietreană, prin Direcția de Asistență Socială, se intitulează Servicii socio-e..

copyright © 2020 mesagerul.ro