BREAKING NEWS

COMUNICAT DE PRESĂ Lucrările la Blocul Operator de la Ortopedie și Urologie, finalizate

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a verificat, în cursul zilei de astăzi, spațiile în care vor funcționa Blocul operator al secției de Ortopedie și cel pentru mici intervenții endoscopice al secției de Urologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, la finalul lucrărilor de modernizare. În perioada următoare vor ajunge noi dotări, pe lângă cele existente, care vor fi asigurate cu fonduri pe care le-a primit Spitalul Județean de la Ministerul Sănătății și de la Consiliul Județean.

În cadrul blocului operator Ortopedie au fost reabilitate două săli de operație, sala de procesare instrumentar, zona pentru spălare și îmbrăcare sterilă, anticamera săli de operație cu uși automatizate, camera post-operator și camera protocoale operatorii.

La Blocul operator de mici intervenții endoscopice al Secției Urologie au fost modernizate sala de interv