BREAKING NEWS

COMUNICAT DE PRESĂ Nemţeni prezenţi la Forumul Național PES Activists România

• Victor Negrescu: „PES Activists România a lansat o campanie în favoarea introducerii salariului minim european și zece idei progresiste pentru reformarea stângii românești“.
  • Județul Neamț a fost reprezentat de Carmen-Elena Nastasă-președinte, Elena Laiu-vicepreședinte, Mihai Irimia- vicepreședinte, Mihaela Toma și Elena Irimia- membri la Forumul Național PES Activists România

PES Activists România a organizat sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la Bucureşti, Forumul Național PES Activists România. Tematica aleasă, „Un nou contract social european – 300 de activişti pentru un mesaj de stânga european“, a generat o dezbatere interactivă cu privire la proiectele de politici publice de stânga necesare la nivel naţional şi european.

În contextul propunerilor aflate în dezbatere la ora actuală în Uniunea Europeană, preşedinte-coordonator al PES Activists România, Vi