Comunicat de presă PSD:  Consilierii județeni PNL, ProRomânia,

Comunicat de presă PSD: Consilierii județeni PNL, ProRomânia,

Ei s-au opus unui proiect de hotărâre inițiat de către președintele Ionel Arsene, în baza căruia la spitalul din Piatra Neamț s-ar fi putut dota Secția ATI cu aparatură de la Spitalul Modul Lețcani, votând ca echipamentele medicale să poată fi utilizate doar 6 luni
Toate consiliile județene membre ale ADI EURONEST au votat în favoarea președintelui Arsene, care voia ca aparatura medicală să fie ținută la Piatra Neamț atât cât va fi nevoie
Membrii celor 5 formațiuni au blocat și 3 proiecte care s-ar fi implementat în centre de asistență din Piatra Neamț și RomanO inițiativă a președintelui Consiliului Județean Neamț, prin care se propunea ca Secția ATI care va fi amenajată la etajul IV al Spitalului Județean să fie dotată cu aparatura necesară de la Spitalul Modular Lețcani a fost blocată de către consilierii județeni membri ai PNL, ProRomânia, USR, PLUS și PMP. Aceiași aleși s-au opus