Mesagerul.ro

Guvernul PNL aduce fonduri europene, în valoare de milioane de euro, care vor contribui la dezvoltarea României

Guvernul PNL aduce fonduri europene, în valoare de milioane de euro, care vor contribui la dezvoltarea României

Guvernul PNL a anunțat că va lansa, în viitorul apropiat, o serie de proiecte europene, în valoare de 250 milioane de euro, care vor contribui la dezvoltarea României,

Guvernul PNL a anunțat că va lansa, în viitorul apropiat, o serie de proiecte europene, în valoare de 250 milioane de euro, care vor contribui la dezvoltarea României, inclusiv a județului Neamț.

Deși cei de la PSD încearcă să împiedice buna funcționare a României, prin sabotarea guvernării, PNL, prin Guvernul interimar, face treabă bună în continuare, pentru a sluji interesele cetățenilor.

Cu ajutorul celor 250 milioane de euro se vor crea 1000 de locuri de muncă, îi vom încuraja pe cei plecați peste hotare să se întoarcă în țară. Am speranța că astfel cât mai mulți nemțeni se vor întoarce acasă, pentru a contribui la dezvoltarea județului Neamț.

Totodată, văzând cum sabotează cei de la PSD viitorul României militez pentru organizarea alegerilor anticipate, pentru a avea un Parlament care să sprijine eforturile de a continua reformele începute de Guvernul PNL. Împreună mergem mai departe

copyright © 2020 mesagerul.ro