Mesagerul.ro

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: ”Dragi nemțeni duminică votați pentru cel mai bun președinte! Votați Klaus Iohannis!”

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: ”Dragi nemțeni duminică votați pentru cel mai bun președinte! Votați Klaus Iohannis!”

Nemțenii și românii, din țară și de pretutindeni, își vor alege duminică, 24 noiembrie, președintele țării pentru următorii 5 ani de zile. Este un moment

Nemțenii și românii, din țară și de pretutindeni, își vor alege duminică, 24 noiembrie, președintele țării pentru următorii 5 ani de zile. Este un moment important, de cotitură pentru România, pentru direcțiile care urmează să fie trasate în plan național și internațional.

Cu o mobilizare totală, putem avea o Românie fără PSD, iar duminică, alături de voi, putem face istorie. Și, atunci când vorbim de o Românie fără PSD, ne gândim la a pune umărul ca, împreună, să avem o țară în care normalitatea, competența, respectul, indiferent despre ce domeniu important vorbim, să fie o obișnuință, nu o excepție de la regulă.

Turul al doilea este un moment istoric, în care putem scăpa de politicienii din PSD și de pesedism. De acei politicieni cărora nu le-a păsat de români, nu le-a păsat de nemțeni, ci, în general au lucrat pentru propriile interese.

Din păcate, în disperarea lor că au plecat de l

copyright © 2020 mesagerul.ro