BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Scandalul de la creșă, faza pe comitete și comiții

Scandalul de la creșă, faza pe comitete și comiții

Scandalul de la Creșa Precista din Piatra Neamț, în care părinții acuză o îngrijitoare că i-a bătut fetița în vârstă de 2 ani și 3 luni, este în faza comisiilor

Scandalul de la Creșa Precista din Piatra Neamț, în care părinții acuză o îngrijitoare că i-a bătut fetița în vârstă de 2 ani și 3 luni, este în faza comisiilor cu specialiști în domeniul maltratării copiilor. Care trebuie să analizeze dacă fetița a fost abuzată fizic și/sau emoțional în instituția publică.

O primă anchetă făcută în acest caz de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiului Neamț spune că fetița nu a fost abuzată fizic și că are o vârstă prea mică pentru a fi evaluată psihologic.

Astăzi, 6 noiembrie, conducerea Direcției de Asistență Socială Piatra Neamț face o serie de precizări. Potrivit directorului Ana Berea, sesizarea privind comportamentul îngrijitoarei Dorina Ciubotaru a fost făcută prima dată pe 24 octombrie, în scris, de Elena Celmare, șefa creșei și de Ana Maria Rotaru, responsabila creșelor.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro