Mesagerul.ro

Troleibuzul cere bani de la Urbtrans în instanță

Troleibuzul cere bani de la Urbtrans în instanță

SC Troleibuzul SA a deschis o acțiune în instanță, la Tribunalul Neamț, împotriva Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Urbtrans, în ziua de 8 octombrie.

SC Troleibuzul SA a deschis o acțiune în instanță, la Tribunalul Neamț, împotriva Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Urbtrans, în ziua de 8 octombrie. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Secției a II-a Civile de Contencios Administrativ și Fiscal și urmează să primească un prim termen. Prin cererea înaintată instanței, Troleibuzul solicită compensația pentru perioada 28-30 iunie și pentru luna iulie.

Managerul Nadia Năstase ne-a declarat că este foarte posibil să deschidă și alte procese împotriva Urbtrans: ”Pentru luna iunie, am procedat la verificarea compensației împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean și ai ADI Urbtrans. Toată lumea a agreat raportul de compensație, dar nu am încasat banii de la Urbtrans pentru perioada 28-30 iunie, până pe 28 plătind Consiliul Județean. Este vorba de 50.000 – 60.000 de lei. Nici în luna iulie nu am încasat nimic de la Urbtrans, suma fiind de ap

copyright © 2020 mesagerul.ro