Video: Știre de la ora 12- Autodenunț la CJ Neamț?

Video: Știre de la ora 12- Autodenunț la CJ Neamț?

Pe 11 decembrie, în ședință publică a Consiliului Județean Neamț, în momentul în care se discuta despre alocarea de (alți) bani pentru finalizarea ( nu se mai

Pe 11 decembrie, în ședință publică a Consiliului Județean Neamț, în momentul în care se discuta despre alocarea de (alți) bani pentru finalizarea ( nu se mai știe a câta oară) a lucrărilor la secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, s-a discutat la un moment dat despre litigiul cu fostul constructor, care a reziliat contractul. Atunci s-a spus că acesta a pierdut procesul cu Consiliul Județean pentru niște lucrări făcute fără a avea finanțare asigurată, dar pentru care exista semnătura cuiva de la spital.

În momentul în care s-au cerut lămuriri, ele au venit de la consilierul președintelui Ionel Arsene, dl. Dan Vasile Constantin. Merită vizionate fragmentul pentru că în ultimele secunde acesta vorbește despre cum poate firma de construcții să recupereze banii pe lucrările efectuate, printr-un alt proces și spune omul Consiliului Județean spune că s-a discutat cu ei în acest sens!