Mesagerul.ro

STIRI satumare

Prefectul Radu Roca continuă seria de întâlniri cu primarii di..


Prefectul Radu Roca a continuat seria de întâlniri cu primarii din județ. Acesta a avut marți dimineață o întâlnire de lucru cu președintele Comisiei locale..

Zbuciumata istorie a Mănăstirii a „Sf. Apostoli Petru si Pave..


Mănăstirea „Sf. Apostoli Petru si Pavel” Bixad a fost una din principalele mănăstiri din Nordul Ardealului, de vremea comitatului Maramureş, ca schit al mă..

Concert cameral – Festivalul Internațional „Zilele Muzicale ..


Festivalul Internațional „Zilele Muzicale Sătmărene” ediția 45: Sâmbătă, 8 octombrie 2022, ora 19:00, sala Filarmonicii, ab. 6: CONCERT CAMERAL: ARCAD..

Securitatea..


Dacă privesc departe, peste umăr, cuvântul „securitate„ dădea fiori. Poate nu chiar așa de mult sau atâtor de mulți precum se crede astăzi, dar totuși d..

Sătmăreanul care a câștigat 100.000 euro la Imperiul Leilor ..


Sătmăreanul Cristian Roca, cel care a obţinut o finanţare de 100.000 de euro la emisiunea Imperiul Leilor, îşi extinde afacerea la Satu Mare. După ce la final..

Satul românesc în însorita Italie. Românii au sărbătorit to..


Aproape 400 de români au participat duminică, 2 octombrie, la evenimentul „Toamna în satul românesc”, desfășurat la Villa Fornarola, în localitatea Pavona..

Cupa Dacicus de la Medieșu Aurit a ajuns la ediția 27-a!..


În judeţul Satu Mare s-au desfăşurat în perioada 23-30 septembrie mai multe activităţi organizate în “Săptămâna Europeană a Sportului” a avut loc în..

Puștii lui Dacian Nastai produc surpriza și înving Gloria Buz..


Una dintre cele mai mari surprize ale acestui început de sezon din Liga a 2-a s-a produs luni după amiază la Clinceni. Unirea Constanța, echipa antrenată de Dac..

Cine-i om și cine-i… animal..


Din păcate, tot mai mulți oameni fără inimă își abandonează animalele de companie, mai ales câinii, în zonele limitrofe ale municipiului Satu Mare. Asocia..

FOTO. Beneficiarii adăpostului de noapte, ajutați să-și găse..


Consiliați și îndrumați de o firmă de recrutare, doi beneficiari ai adăpostului de noapte și-au găsit de lucru în străinătate, informează Direcția de As..

FOTO. Atenție! Mesaje false în numele ANAF! ,,Nu deschideți ac..


ANAF atenționează cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt anunțați că au ”plăți fis..

FOTO. Un nou camion plin cu deșeuri oprit în Petea. Nu a fost l..


Un nou TIR încărcat cu deșeuri a fost oprit de reprezentanții Gărzii de Mediu și de polițiștii de frontieră la intrarea în România, prin vama Petea. Camio..

Șoferul care a ucis-o pe Diana în Italia, lăsat în libertate..


Șoferul care a ucis-o în Italia pe Diana, o tânără în vârstă de 23 de ani din Carei, a fost lăsat în libertate, informează jurnaliștii italieni de la fro..

Trafic rutier deviat la intrarea în Sătmar..


Având în vedere lucrările de revizie realizate pe șina de cale ferată care intersectează drumul DN19- pasajul Botiz, municipiul Satu Mare, aducem la cunoștin..

Atenție, șoferi! DN19 se închide parțial. Pe unde se va intra..


Având în vedere lucrările de revizie realizate pe șina de cale ferată care intersectează drumul DN19- pasajul Botiz, municipiul Satu Mare, aducem la cunoștin..

FOTOGALERIE. Consfătuirea coordonatorilor pentru programe și pr..


Colegiul Național ”Doamna Stanca” Satu Mare a fost luni, 3 octombrie 2022, gazda unui nou eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare: Cons..

FOTO. CJ pregătește procedurile pentru MODERNZIAREA unui NOU TR..


Consiliul Județean Satu Mare a alocat o suplimentare de fonduri în valoare de 150.000 de lei pentru actualizarea expertizei tehnice și a proiectului tehnic de mod..

PERFORMANȚĂ. Aproape 2500 de sătmăreni și-au găsit de lucru..


Ca urmare a aplicării măsurilor de stimulare a ocupării prevăzute de legislaţia în vigoare de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sat..

Înscrierile pentru licenţa “C” UEFA se prelungesc!..


Asociaţia Judeţeană de Fotbal Satu Mare, prin Comisia Tehnică, anunţă că înscrierile pentru cursul de obţinere a licenţei “C” UEFA se prelunge..

FOTO. Și-a cumpărat un Audi furat! Bărbatul a fost lăsat făr..


Polițiștii de frontieră sătmăreni au oprit la intrarea în țară un autoturism marca Audi, căutat de autoritățile din Franța. Mașina a fost indisponibiliz..

FOTO. TIR încărcat cu deșeuri, interzis prin vama Petea. Trimi..


Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare nu au permis intrarea în ţară a unui automarfar încărca..

Lansare de carte la castelul din Carei..


În Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi din Carei, va avea loc Mîn data de 12 octombrie, la ora 17, lansarea cărții ” CRONICA PARCULUI DENDROLOGIC DIN CAR..

FOTO. BOLID FURAT din Franța, depistat la Petea..


Polițiștii de frontieră sătmăreni au oprit la intrarea în țară un autoturism marca Audi,  căutat de autoritățile din Franța. Mașina a fost indisponibil..

Ziua produselor românești..


Primăria Municipiului Carei alături de SC Piețe Parcări SRL organizează sâmbătă, 8 octombrie 2022, începând cu ora 9.00 la Piața Agroalimentară Carei, T..

FOTO. Un alt TIR plin cu DEȘEURI, oprit la Petea. Peste 35.800 k..


Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare nu au permis intrarea în ţară a unui automarfar încărca..

Premieră HAGI TUDOSE în regia lui Andrei Mihalache, jucată la ..


Trupa „Mihai Raicu” deschide în data de 9 octombrie de la ora 19.00, stagiunea 2022-2023 cu premiera spectacolului HAGI TUDOSE, adaptare după Barbu Ștefănesc..

Alertă InfoCons! Un plic de răceală poate conține până la 8..


Cu toții suntem, din când în când, încercați de răceli ori gripe provocate de schimbările bruște de temperatură. În acele momente, căutăm o soluție pri..

Magicianul Robert Tudor face spectacol pentru toată familia, la ..


La Teatrul Municipal Carei va avea loc în data de 23 octombrie 2022, de la ora 11.00, un spectacol inedit al magicianului Robert Tudor. Biletele se găsesc pe iabil..

Congresul Internațional de Istorie a Presei 2022..


În acest an, a XV-a ediție a Congresului Internațional de Istorie a Presei a fost organizat în Serbia, la Novi Sad, Capitală Europeană a Culturii în anul 2022..

Cum va fi vremea în octombrie. Prognoza meteo pentru următoarel..


Meteorologii au anunţat cum va fi vremea până pe 16 octombrie. Ne aşteaptă câteva zile reci, apoi vremea va intra într-un proces de încălzire, cu maxime de ..

copyright © 2022 mesagerul.ro