BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Liga a 4-a elite: MADE in USA! Atacantul Elisama Padilla a reușit un HATTRICK de senzație iar Olimpia a învins clar Viitorul Vetiș!

Liga a 4-a elite: MADE in USA!  Atacantul Elisama Padilla a reușit un HATTRICK de senzație iar Olimpia a învins clar Viitorul Vetiș!

Olimpia am zice că e acum mai debgrabă în ”yellow-blue.”..” Jucătorii aduși din State au impulsionat jocul echipei lui Lulu Dragomir și, meci de meci aceștia se remarcă prin reușitele lor…Sâmbătă atacantul de 27 de ani Elisama Padilla a fost de neoprit și a reușit un hatt-trick de senzație pentru o victorie clară a Olimpiei, 5-1 în derby-ul seriei cu Viitorul Vetiș.Bicknell a deschis scorul în minutul 4 cu o reluare spectaculoasă de la 14m după o centrare de pe dreapta a lui Haidu. Viitorul a căutat să revină în joc, și-a creat ocazii doar că spre disperarea antrenorului Cristi Popa, Anton și-a bătut joc de situațiile avute…Și cum fotbalul nu te iartă…de cealaltă parte Padilla a reușit să înscrie de două ori în minutele 30 și 33. Cu 3-0 la pauză Olimpia a gestionat foarte bine partea a doua…Degeaba și a certat la vestiare echipa antrenorul Popa căci la reluare tot Olimpia a punctat prima…Araujo a făcut 4-0 în minutul 57 cu o torpilă din 14 m.Peste două minute Lazăr a marcat golul de onoare pentru Viitorul după o lovitură de la 11 m corect acordată de centralul Kovacs Szabolcs.Padilla și-a încheiat recitalul și a închis tabela în minutul 65 cu o pătrundere și un șut de efect la colțul lung fără speranțe pentru tânărul Oșan.Cei p..

copyright © 2024 mesagerul.ro