Mesagerul.ro

STIRI sibiu

Arhiepiscopia Sibiului a acordat ajutoare de peste 2.500.000 de l..


În ultimele două luni Arhiepiscopia Sibiului a acordat ajutoare de peste 2.500.000 de lei atât pentru persoanele aflate în dificultate cât și pentru instituți..

Reportaj: Cum s-au pregătit școlile din Sibiu pentru revenirea ..


Marți, 2 iunie, elevii din ani terminali se întorc la școală pentru ore de pregătire înaintea examenelor naționale. De câteva săptămâni, directorii unită..

De la șofer, la deținătorul unei burse de transporturi. „Am ..


La vârsta de 31 de ani, un sibian stabilit de trei ani în Germania se ocupă de o afacere în plină expansiune, pe care a pus-o pe picioare de unul... Post-ul De ..

7 cocktailuri cu sampanie pe care le poti face in doar cateva min..


Sezonul cocktailurilor spumoase si racoritoare este in toi! Daca planuiesti o petrecere de zile mari la tine acasa si vrei sa faci atmosfera cu un cocktail bar color..

Chiriașii ANL-urilor din Sibiu au plătit chirii prea mici. ”N..


Pentru că au luat drept perioadă de amortizare 60 de ani, în loc de 40 de ani, reprezentanții Urbana au încasat timp un an chirii mai mici decât ar fi... Post-..

Teatrul GONG: Schițăm împreună un teatru al viitorului..


Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu lansează un concurs cu vouchere cadou, pentru cei care vor alege să completeze online un chestionar cu nouă înt..

Italia a stabilit principalele reguli pentru reînceperea școlii..


Comitetul Tehnico Științific (CTS), format în contextul pandemiei de coronavirus, a finalizat setul de măsuri care ar trebui luate de către școlile italiene î..

Video și foto. Piața Mică a fost reîmpărțită între oameni..


Aproximativ 35 de locuri de parcare din Piața Mică a Sibiului au fost șterse, la propriu, de pe pavajul cu piatră cubică. De vineri au fost amplasați și stâl..

Ursu din Cisnădie, tânărul prins ieri de Poliție după o urm..


Ioan Ursu, bărbatul din Cisnădie prins ieri în Sibiu după o urmărire în care au fost angrenate mai multe echipaje ale Poliției, spune că Inspectoratul de Pol..

Lucrări de cuplare a noilor rețele de distribuție a apei în z..


Apă Canal Sibiu SA anunță că marți, 2 iunie 2020, între orele 08,00 – 17,00, vor avea loc lucrări de cuplare a noi rețele de distribuție a apei potabile p..

Programul de circulație al autobuzelor  Tursib, de 1 Iunie..


Stimaţi călători, În data de 1 Iunie 2020, programul de circulaţie al autobuzelor Tursib se va desfăşura conform orarului din zilele de Sâmbătă. Dorim ca p..

Coronavirus: un singur caz nou la Sibiu, 191 în toată țara..


18.982 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 au fost înregistrate în toată țara, de la debutul pandemiei. De asemenea, în județul Sibiu au fo..

Un sibian a încălcat un ordin de restricție, apoi și-a amenin..


Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Sibiu, a fost reținut ieri de poliție, după ce a încălcat din nou ordinul de restricție emis pe numele său. Sibianul..

Hoți prinși imediat după comiterea unui furt. Polițiștii sib..


Doi bărbați au fost reținuți, iar un altul s-a ales cu dosar penal, după ce autoritățile au descoperit că furaseră bunuri în valoare de 3.000 de euro, dint..

Un sibian a adunat gunoaiele lăsate în pădure de tineri. „A..


Un sibian povestește cum adesea se vede nevoit să adune gunoaiele din pădurea de lângă terenul de rugby, din cauza tinerilor care petrec în spațiul verde și ..

Guvernul a stabilit cum va fi decontat transportul elevilor..


În ședința Executivului care a avut loc joi, 28 mai, a fost aprobată Hotărârea de Guvern prin care se reglementează procedura de decontare a cheltuielilor de ..

USR și viitoarea guvernare..


Încă de la înființare, USR a enunțat clar câteva principii clare care stau la baza activității sale: competență în guvernare, responsabilitate, meritocra..

Șomajul în Sibiu rămâne foarte scăzut. Firmele au reluat ang..


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că rata şomajului înregistrată în luna aprilie 2020 este de doar 2,07%. La sfârșitul l..

Bărbați reținuți după ce au furat din locuințe în construc..


Doi bărbați au fost reținuți după ce polițiștii din Șelimbăr au descoperit că ar fi furat din patru locuințe aflate în construcție, din localitate. Toto..

Otys. Restaurantul sibian cu propriile feluri de pizza, livrare g..


Deschis de mai puțin de doi ani, Otys. Urban food a devenit unul dintre cele mai căutate restaurante din Sibiu, atât pentru rețetele de pizza, cât și pentru al..

470.000 de măști urmează să ajungă Sibiu. Prima tranșă de ..


Inspectoratul Școlar Județean Sibiu (IȘJ) urmează să primească de la Ministerul Educației 470.000 de măști care urmează să fie distribuite școlilor, avâ..

Sibiul, pe locul 3 într-un sondaj realizat de Banca Mondială..


”Un oraș  de nota 10”, așa cum a fost denumit studiul este municipiul Brașov, care a avut 20% din voturi. Pe locul secund s-a clasat Cluj Napoca – 19%, iar..

Efectul NATO: Al doilea mare obiectiv militar din Sibiu care intr..


La o săptămână după ce Guvernul României aproba investiții de peste o jumătate de miliard de lei pentru renovarea și modernizarea viitorul centru NATO de pe..

Cât te costă să-ți pui girofar ilegal pe mașină? Peste 4.00..


Cisnădianul de 32 de ani care a fost urmărit astăzi prin Sibiu avea în mașină un girofar de culoare albastră, deținut în mod ilegal, precum și folii neomol..

Orban: regula intrării în izolare pentru cetăţenii care se ..


Premierul Ludovic Orban a anunţat joi că regula intrării în izolare pentru cetăţenii care se întorc în România din alte state va fi menţinută până la 15..

Ziua Eroilor, sărbătoare națională. Ziua Recunoștinței Naț..


“Cultul eroilor – datoria sacră a fiecărui român!” “Eroii noștri sunt stejari și vulturi Și flori de câmp, tot câmpul românesc; De d..

Aleșii au actualizat Strategia de dezvoltare a județului: cu re..


Strategia de dezvoltare a județului pe următorii zece ani are și un capitol dedicat Gastronomiei, ca urmare a actualizării acestui document programatic în cursu..

Academia Forțelor Terestre și ULBS au reînnoit parteneriatul, ..


Academia Forțelor Terestre și Universitatea Lucian Blaga au semnat astăzi un nou acord de parteneriat între cele două instituții. Tot astăzi au fost depuse co..

CON-A în an aniversar – 30 de ani de performanță..


CON-A aniversează anul acesta în luna mai 30 de ani de la înființare. Am crescut de la an la an, am construit un nume pe piață și suntem bucuroși să... Post..

Prima reacție a administratorilor de restaurante din Sibiu la re..


Anunțul președintelui Iohannis privind redeschiderea teraselor de la 1 iunie i-a găsit pe administratorii și proprietarii de restaurante bucuroși, însă rezerv..

copyright © 2022 mesagerul.ro