Mesagerul.ro

STIRI sibiu

La noapte dormim mai puțin. Se trece la ora de vară..


În această noapte se va face trecerea la ora de vară. Ceasurile se vor da înainte cu o oră, astfel că ora 3 va deveni ora 4, relatează digi24.ro. Ziua... Post..

Klaus Iohannis a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL II. „..


Președintele României, Klaus Iohannis, a fost în vizită astăzi, la Spitalul Militar de Campanie ROL II. Conducătorul țării a spus că România este pregătit..

Primul hotel acreditat NATO care oferă sprijin în lupta împotr..


Hotel Ramada a fost pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică Sibiu, o parte din persoanele care se întorc din zone de risc fiind cazate aici, în perioa..

Primăria Sibiu alocă fonduri suplimentare Spitalului de Pediatr..


Primăria Sibiu mulțumește Asociației Pro Pediatria pentru sprijinul constant și pentru implicarea în proiectele Spitalului de Pediatrie, un suport binevenit ca..

Platforma electronică pentru completarea declarațiilor și adev..


Grupul de Comunicare Strategică anunță că platforma dedicată completării online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de la angajator es..

Din autospecialele poliției va răsuna astăzi Imnul României, ..


Autoritățile au transmis în urmă cu câteva momente că astăzi, la ora 17, din autospecialele Poliției Române va răsuna Imnul Național al României, DEȘTEA..

Primăria Sibiu continuă igienizarea spațiilor publice circulat..


  De sâmbătă, 28 martie, operatorul contractat de Primăria Sibiu începe igienizarea și în cartierele de blocuri. Se va interveni pe rând în aceste zone..

Infectați cu noul coronavirus la Sibiu? ”În mod evident, sunt..


Deocamdată nu există nicio confirmare oficială, transmisă ca urmare a finalizării unor teste, referitor la faptul că există sibieni infectați cu coronavirus...

Coronavirus România: 1452 cazuri confirmate, 29 decese..


Până astăzi, 28 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.452 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.452..

Crucea Roșie Sibiu a donat alimente persoanelor vulnerabile și ..


Ajutoarele Crucii Roșii filiala Sibiu au distribuit din nou alimente perisabile persoanelor vulnerabile din județul nostru. Totodată, au dus o parte din alimente ..

Case dedicate vârstnicilor și ONG-urilor, la Auchan..


Vârstnicii vor avea o casă de marcat dedicată lor, iar ONG-urile vor avea de asemenea o casă specială, la supermarketul Auchan. Acestea vor fi disponibile pe to..

Victimele violenței domestice, protejate în continuare la Sibiu..


Femeile care trec prin momente dificile în familie și devin victime ale violenței domestice au în continuare un loc în care să fugă și să se simtă în sigu..

Un bărbat de 65 de ani, confirmat pozitiv cu COVID-19, decesul c..


Un bărbat în vârstă de 65 ani, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare și confirmat pozitiv cu noul coronavirus, este decesul cu numărul 26, de pe teritoriul Ro..

Fiscul începe să sune contribuabilii: ”în nicio țară din l..


Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală anunță că au început să sune contribuabilii să afle care sunt problemele fiscale cu care se confr..

Primăriile din județ au trecut în on-line: CityManager..


Aproape 30 de primari din județ folosesc o aplicație care îi ajute să realizeze de acasă munca pe care o făceau la birou, în primărie. Aplicația este dezvol..

Coronavirus. Un nou deces, un bărbat de 81 de ani..


A fost înregistrat decesul numărul 25, anunță Grupul de Comunicare Strategică.  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 ani, din București, internat ..

Scădere dramatică a donărilor de sânge în Sibiu, din cauza c..


Centrul de Transfuzie Sanguină din Sibiu a inițiat o campanie de donare de sânge numită „weGive – Eroi în acțiune”. Campania este susținută de firm..

Ce facem în casă și ce urmărim online, în weekend?..


Pentru că în această perioadă este important și necesar să rămânem în casă, am căutat câteva dintre evenimentele care se petrec online, în următoarele ..

Spitalul județean, despre testele Covid-19 și echipamente: ”p..


Dezvăluirile sub anonimat despre faptul că la Sibiu nu se fac teste pentru depistarea celor infectați cu Covid-19 nu pot fi contrazise de reprezentanții Spitalul..

Algoritmul de testare pentru COVID-19, actualizat. Care sunt cate..


Algoritmul de testare pentru COVID-19 a fost actualizat şi publicat vineri pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică. Potrivit documentului elaborat ..

ALDE Sibiu cere Consiliului Județean să rechiziționeze Spitalu..


Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, solicită președintei Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, să preia Spitalul Polisano pentru a avea paturi ..

Sibieni plasați în carantină, după ce nu au respectat măsur..


Potrivit Prefecturii Sibiu, în ultimele 24 de ore mai multe persoane au fost mutate din izolare în carantină, pentru că nu au respectat măsura impusă inițial...

Coronavirus Sibiu: 159 persoane în carantină, peste 3600 în iz..


Instituțiile cu atribuții specifice din cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează la momentul actual 3674 de persoane i..

Costache: Niciodată nu am abandonat. Am rămas în linia întâi..


Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a declarat într-un interviu că nu a fost vorba de o demisie și că va rămâne aproape de minister pentru a aju..

Chiriac, de Ziua Mondială a Teatrului: Există mâine! Haideți ..


Actorul Constantin Chiriac, director general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, tra..

Coronavirus România: 263 cazuri noi de îmbolnăvire, în ultime..


Până astăzi, 27 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.292..

Amendă între 2.000 și 20.000 de lei pentru persoanele ce nu re..


Guvernul a decis înăsprirea amenzilor pentru persoanele care nu respectă măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului – între 2.000 şi 20.000 de ..

Premierul britanic Boris Johnson, testat pozitiv pentru coronavir..


Premierul britanic Boris Johnson a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi se află în autoizolare, dar va continua să conducă eforturile guvernului de combate..

Plângere penală pe numele medicului care a raportat un caz ine..


Medicul Cristina Adi Opriță, cea care a adus acuzații la adresa managerului Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, s-a ales cu plâng..

Ambulanța Sibiu, campanie de achiziționare a materialelor sanit..


Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu lansează campania „Salvarea începe cu linia întâi”, prin care apelează la comunitate pentru ajutor. Reprezentan..

copyright © 2020 mesagerul.ro