Mesagerul.ro

STIRI sibiu

Perspectivele de dezvoltare prin fonduri europene pentru zonele u..


Primarul Astrid Fodor și administratorul public Ioana Leca au fost prezente marți, 10 decembrie la București, la o conferință organizată de Banca Mondială cu ..

Meteorologii anunță cod galben de viscol și strat consistent d..


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de viscol, pentru zona montană înaltă din Sibiu și alte 11 judeţe, precum şi depun..

Polițiștii sibieni vor să cumpere un sistem de analiză a imag..


Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a elaborat un proiect prin care își propune să cumpere un sistem performant de prelucrare și reconstrucție a imagi..

Crucea Roșie Sibiu cere sprijinul sibienilor pentru a ajuta 12 f..


Crucea Roșie din Sibiu continuă și în acest weekend campania ”Adu-le tu Crăciunul! Dacă nu tu, atunci cine?” Crucea Roșie cere sprijinul sibienilor pentr..

Retur promițător pentru republicanii A.S.F.C. Interstar Sibiu..


A.S.F.C. Interstar Sibiu este singurul club de fotbal sibian acreditat de Federația Română de Fotbal care participă la Liga Elitelor U19 și U17, cea mai puterni..

Aplicația WhatsApp va înceta să funcționeze pe anumite tipur..


WhatsApp va înceta în curând să funcționeze pe milioane de telefoane, după ce aplicația de mesagerie a anunțat că nu va mai rula pe dispozitive mai vechi, r..

Copii iubesc muzica clasică. Un concert-eveniment transmis în c..


”Copiii iubesc muzica clasică” este un concert-eveniment susținut la Sibiu de orchestra vieneză Johann Strauss Ensemble și special gândit pentru cei mai tin..

Monografia Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu v..


Academia Română va decerna premiile pentru cele mai reprezentative creații științifice și culturale realizate în anul 2017. Ceremonia va alea loc joi, 11 dece..

Descinderi ale polițiștilor din Vâlcea pentru prinderea une..


Doi tineri din județul Sibiu au fost reținuți 24 de ore, fiind bănuiți că ar fi comis mai multe furturi de animale, pe raza unor comune din județul Vâlcea. P..

După Castelul de lut, Sibiul are ”Dealul verde” – un nou o..


Începând din această iarnă, în județul Sibiu funcționează o pensiune unică în România, construită aproape integral sub pământ. Intitulată ”Dealul ve..

Amendă de 2.000 de lei pentru un bărbat care a recoltat cetină..


Un bărbat de 38 de ani din Avrig a fost prins în timp ce recolta cetină de brad fără acordul Ocolului Silvic, fiind amendat cu 2.000 de lei. Autoritățile l-au..

Sibiul a rămas fără prefect. Un nou subprefect îndeplinește ..


Maria Minea nu mai este prefect de Sibiu de ieri, după ce prin Hotărâre de Guvern a fost eliberată din funcție. Tot ieri, ședința de Guvern a stabilit un subp..

Peste 350 de articole pirotehnice au fost confiscate de la un med..


Polițiștii sibieni au confiscat ieri numeroase articole pirotehnice din casa unui bărbat de 44 de ani din Mediaș. Autoritățile au descoperit că medieșeanul n..

Preliminariile „revoluției” române..


În 1953, după moartea lui Stalin, președintele Eisenhower s-a adresat noilor conducători sovietici printr-o scrisoare elaborată, propunând înlocuirea cultului..

Standard & Poor’s a înrăutăţit perspectiva ratingului ..


Standard & Poor’s (S&P) a înrăutăţit perspectiva ratingului României de la stabilă la negativă, din cauza creşterii deficitului, şi a confirma..

Trafic îngreunat pe Valea Oltului. Se curăță șanțuri, arbor..


Pentru a permite desfășurarea unor lucrări cu afectarea circulației rutiere, pe raza județului Vâlcea, sunt impuse astăzi mai multe restricții de trafic, ast..

Tradiții din Iarna ASTRA și Târgul de țară la Ignat, în ac..


Muzeul ASTRA organizează în perioada 14-15 decembrie 2019 două programe speciale dedicate sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre Târgul de Țară la Ignat ..

O materie opțională, educația antreprenorială, va fi introdus..


O materie opţională – educaţie antreprenorială – va fi introdusă de anul şcolar viitor în gimnaziu şi liceu, după ce ministrul Educaţiei, Monic..

Depășire periculoasă: Un bărbat a intrat cu autoutilitara în..


Un bărbat de 50 de ani a provocat un accident în care o femeie a fost rănită, după ce a intrat într-o depășire cu autoutilitara fără să se asigure și... ..

Ministerul Sănătății: Pregătirea în rezidențiat se va pute..


Pregătirea în rezidenţiat se va putea desfăşura şi în cadrul unităţilor sanitare private şi în instituţiile de învăţământ superior particulare acred..

Mesajul ministrului Sănătății, Victor Costache, pentru medici..


Victor Costache, ministrul Sănătăţii şi Adela Cojan, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate s-au întâlnit, vineri, cu reprezentanţii medi..

SC Urbana SA angajează. Ce beneficii oferă?..


SC URBANA SA ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU DESERVIREA CENTRALEI TERMICE DIN SIBIU, STR. MIRASLAU NR. 41 (CT 6) in vederea calificarii pentru meseria de FOCHIST. CERINTE..

Cadeții sibieni au ajuns la familiile izolate din Apuseni. „..


Zilele trecute, câteva zeci de studenți ai Academiei Forțelor Terestre au reușit să ajungă cu daruri la 176 de familii izolate în Apuseni. Ceea ce tinerii au ..

Banii în Cultură: Salarii mai mari pentru persoane cu aceeași ..


După mai multe încercări de a discuta cu miniștri ai culturii despre problemele salariale, Ciprian Ștefan, directorul muzeului ASTRA, în calitate de președin..

Ce fapte bune putem face de Crăciun în Sibiu..


Crăciunul ne învață în fiecare an ce înseamnă să ajuți oamenii din jurul tău, să donezi sau să participi la evenimente bazate pe strângeri de fonduri. ..

Sibiul, premiat pentru al treilea an consecutiv în cadrul Galei ..


Luni, 9 decembrie, a avut loc la București Gala Asociației Municipiilor din România, în care Sibiul a fost premiat pentru al treilea an consecutiv. În această ..

Stenogramă. Și zona de cargo a aeroportului este dorită de ar..


Pentru a arăta o transparență totală, Consiliul Județean Sibiu a postat pe site-ul instituției stenograma discuțiilor pe care consilierii județeni și cei lo..

Primăria Sibiu își face o ”comisie de acord unic”, pentru ..


În cadrul Primăriei municipiului Sibiu urmează a fi înființată o Comisie de acord unic, al cărei rol va fi acela de a obține, în numele cetățenilor sau al..

Sibian îngrijorat de modul în care s-au făcut renovări în Sp..


Reabilitarea tunelurilor care leagă pavilioanele Spitalului Județean Sibiu a declanșat discuții în rândul unor locuitori, care spun că modul în care a fost f..

Copiii de la Rusciori au de azi o nouă bibliotecă școlară..


Azi, de Ziua Drepturilor Omului, o nouă bibliotecă școlară și-a deschis porțile în Școala Gimnazială din Rusciori, care adaugă astfel un plus de valoare î..

copyright © 2019 mesagerul.ro