Mesagerul.ro

14 șoferi prinși băuți la volan, în doar trei zile, de polițiștii sibieni

14 șoferi prinși băuți la volan, în doar trei zile, de polițiștii sibieni

Polițiștii sibieni au constatat, în perioada 1-3 noiembrie, nouă infracțiuni la regimul rutier, au reținut 39 de permise de conducere, dintre care 14 pentru conducere

Polițiștii sibieni au constatat, în perioada 1-3 noiembrie, nouă infracțiuni la regimul rutier, au reținut 39 de permise de conducere, dintre care 14 pentru conducere sub influența alcoolului, au retras 19 certificate de înmatriculare și au aplicat 415 amenzi în valoare de 124.000 de lei.

Șoferii care au fost prinși că au consumat alcool înainte să se fi urcat la volan au avut vârste cuprinse între 26 și 67 de ani, iar „campionul” a fost un bărbat de 39 de ani care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat o concentrație de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, doi șoferi au fost prinși că s-au urcat băuți la volan, dimineața la prima oră.

La data de 1 noiembrie, în jurul orei 19:30, în localitatea Sadu, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost depistat conducând un autoturism în timp ce avea o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 23, pe DJ 105P, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Cârțișoara spre Arpașu de Sus de către un sibian în vârstă de 67 de ani. În urma testării alcoolscop

copyright © 2020 mesagerul.ro