Mesagerul.ro

17 români sunt în carantină, în Japonia, pe o navă de croazieră infectată cu coronavirus

17 români sunt în carantină, în Japonia, pe o navă de croazieră infectată cu coronavirus

Mai mulți români sunt nevoiți să rămână încă 14 zile pe un vas de croazieră, după ce la bordul vasului au fost confirmate 20 de cazuri de infecție cu coronavirus.... Post-ul

Mai mulți români sunt nevoiți să rămână încă 14 zile pe un vas de croazieră, după ce la bordul vasului au fost confirmate 20 de cazuri de infecție cu coronavirus. Vasul este într-un port din Japonia.

Informaţia a fost confirmată de Ministerul român al Afacerilor Externe care a fost notificat de autorităţile japoneze despre cei 17 români aflaţi la bordul navei Diamond Princess, transmite site-ul stirileprotv.ro. Doi dintre români sunt turişti aflaţi în croazieră, iar ceilalți 15 sunt membri ai echipajului.

Pe navă se află în total 3.700 de persoane și nimeni nu are voie să coboare pe teritoriul Japoniei, astfel că nava de croazieră va rămâne în port încă două săptămâni, atât cât este perioada maximă de incubație pentru acest virus.

Totul a început după ce medicii au constatat că unul dintre turiştii de la bord, care a coborât la Hong Kong, a fost purtător al coronavirusului. Japonezii au intrat în alertă şi

copyright © 2020 mesagerul.ro