Mesagerul.ro

180 sibieni confirmați cu COVID-19 sunt internați. Șase sunt

180 sibieni confirmați cu COVID-19 sunt internați. Șase sunt

Mai bine de jumătate din sibienii confirmați până în acest moment cu infecție cu noul coronavirus sunt internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență, iar

Mai bine de jumătate din sibienii confirmați până în acest moment cu infecție cu noul coronavirus sunt internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență, iar câțiva la Pediatrie.

228 persoane au avut rezultat pozitiv la testarea pentru infecția cu COVID-19, până în prezent. Dintre acestea, la momentul actual 180 de persoane sunt internate, șase fiind în stare gravă, transmit reprezentanții prefecturii.

„Astăzi, 24.04.2020 sunt internați 180 de pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceștia 18 sunt copii și sunt internați la Spitalul de Pediatrie. 162 de pacienți sunt internați în cadrul SCJU Sibiu, dintre care 6 pe secția ATI”, a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Vă reamintim că, potrivit celui mai recent raport, până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 49 de persoane, iar 16 persoane au decedat.

Post-ul 180 sibieni confirmați cu COVID-19 sunt intern

copyright © 2020 mesagerul.ro