Mesagerul.ro

41. Numărul de anul acesta al mașinilor abandonate pe străzi și recuperate de Primărie

41. Numărul de anul acesta al mașinilor abandonate pe străzi și recuperate de Primărie

28 de autovehicule declarate abandonate și alte 13 autovehicule declarate ”fără stăpân” au fost ridicate de pe străzile Sibiului și au intrat în proprietatea

28 de autovehicule declarate abandonate și alte 13 autovehicule declarate ”fără stăpân” au fost ridicate de pe străzile Sibiului și au intrat în proprietatea privată a orașului.

28 de proprietari de mașini părăsite pe străzile Sibiului nu au răspuns apelurilor administrației locale de a-și muta autovehiculele de pe domeniul public, fiind ridicate ulterior. Același lucru – au fost ridicate – s-a întâmplat, pe parcursul acestui an, și cu alte 13 mașini fără plăcuțe de înmatriculare sau cu plăcuțe de înmatriculare din alte țări. Pentru care Primăria Sibiu a încercat să identifice proprietarii (anunțuri pe mașini, anunțuri în presa locală), însă fără succes.
Prin urmare, conform legislației locale, toate aceste 41 de autovehicule au fost trecute în prima zi a acestei săptămâni – prin decizie de primar – în proprietatea privată a orașului. Următorul pas este valorificarea autovehiculelor, cel mai probabil ca fier vechi.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro