BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

43 de sibieni sancționați de polițiști pentru că nu au respectat noile restricții

43 de sibieni sancționați de polițiști pentru că nu au respectat noile restricții

Autoritățile sibiene au sancționat, în ultimele 24 de ore, peste 40 de persoane care nu au respectat restricționarea circulației și alte zece persoane pentru nerespectarea

Autoritățile sibiene au sancționat, în ultimele 24 de ore, peste 40 de persoane care nu au respectat restricționarea circulației și alte zece persoane pentru nerespectarea măsurii izolării.

Potrivit Prefecturii Sibiu, în ultimele 24 de ore, 178 de polițiști sibieni, alături de 130 de jandarmi și 3 echipaje MApN, au desfășurat 247 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 215 de persoane și 6 societăți comerciale care au fost supuse controalelor pentru a se asigura suspendarea activității. În urma verificărilor, zece persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 10.500 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării.

Totodată, polițiștii rutieri au escortat 23 de autovehicule care au tranzitat județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Ieri, de la ora 12, polițiștii sibieni au desfășurat acțiuni pe raza județului Sibiu, în sistem integrat, împreună cu celel

copyright © 2020 mesagerul.ro