Mesagerul.ro

50 de sibieni au experimentat cum e să faci accident

50 de sibieni au experimentat cum e să faci accident

Peste 50 de șoferi și pasageri au fost invitați ieri de polițiști să experimenteze șocul resimțit de organism în cazul unei coliziuni în trafic, în cadrul

Peste 50 de șoferi și pasageri au fost invitați ieri de polițiști să experimenteze șocul resimțit de organism în cazul unei coliziuni în trafic, în cadrul unei acțiuni de informare și conștientizare a riscurilor folosirii telefonului mobil în timpul condusului sau a nepurtării centurii de siguranță.

28 dintre cei care au încercat simulatorul de accident au acceptat și provocarea polițiștilor de a parcurge chestionare de verificare a cunoștințelor privind circulația vehiculelor pe drumurile publice.

Printre cei 15 ”promovați”, s-au aflat și doi elevi aflați în curs de pregătire în vederea obținerii dreptului de a conduce. Aceștia au fost răsplătiți cu un suport pentru dispozitivele electronice, destinat utilizării în autovehicule, și cu o invitație la o piesă de teatru. Tot o invitație la teatru, dar și un pix și un bloc-notes, au primit și cei 13 care nu au răspuns corect la cel puțin 13 din cele 15 întrebări.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro