Mesagerul.ro

7,5 milioane de lei. A fost semnat contractul pentru proiectarea viitorului nou Spital județean

7,5 milioane de lei. A fost semnat contractul pentru proiectarea viitorului nou Spital județean

751 este numărul contractului din 20 ianuarie 2020, pe care Consiliul județean Sibiu l-a semnat pentru actualizarea studiului de fezabilitate și elaborarea proiectului

751 este numărul contractului din 20 ianuarie 2020, pe care Consiliul județean Sibiu l-a semnat pentru actualizarea studiului de fezabilitate și elaborarea proiectului tehnic al viitorului Spital județean pe care autoritățile vor să îl ridice pe Calea Șurii Mici.

Popaescu &co SRL (București) – Egis România SA (Ilfov) – Geo Arc SRL (Ilfov) – Studio Sqm SRL (Sibiu) – Api Arhitekti d.o. (Slovacia) este asocierea căreia CJ Sibiu i-a atribuit contractul pentru întocmirea documentațiilor necesare viitorului spital. Contractul a fost semnat după ce, inițial, desemnarea asocierii mai sus amintită drept câștigătoare a licitației a fost contestată de cealaltă asociere care a mai depus ofertă – S&M Expert Project SRL (Iași), V.A.M.S. Ingegneria (Italia) și RPA (Italia).
Contestația acestora a fost respinsă la finele anului trecut de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, iar pe 20 ianuarie, contractul a fost semnat.

7.595.200 de lei, fără TVA, este valoarea acestui contract, față de cele 8,08 milioane de lei la cât a fost estimat înainte de licitație. În cadrul acestui cont

copyright © 2020 mesagerul.ro