Mesagerul.ro

Prima reacție a administratorilor de restaurante din Sibiu la re

Anunțul președintelui Iohannis privind redeschiderea teraselor de la 1 iunie i-a găsit pe administratorii și proprietarii de restaurante bucuroși, însă rezervați.

Prima reacție a administratorilor de restaurante din Sibiu la redeschiderea teraselor: ”Bucuroși, dar rezervați”

Anunțul președintelui Iohannis privind redeschiderea teraselor de la 1 iunie i-a găsit pe administratorii și proprietarii de restaurante bucuroși, însă rezervați. Majoritatea spun că sunt gata de redeschidere, însă vor să vadă exact cerințele autorităților privitoare la măsurile de siguranță.

Președintele Iohannis a menționat că terasele vor avea cel puțin doi metri între mese și nu vor putea sta mai mult de patru oameni la o masă.

”Măsurile anunțate mie îmi spun că autoritățile au acceptat o parte din propunerile înaintate de reprezentanții industriei Horeca. Strict din punctul meu de vedere, orice masă lipită înseamnă două locuri pierdute, prin urmare eu sunt optimist. Cât privește revenirea la o stare pe care o consideram de normalitate înainte, eu cred că doar la anul putem vorbi despre așa ceva, anul acesta ne adaptăm la noile condiții. Tot ce aveam turiști străini au anulat. Șansa noastră la vară o reprezintă turiștii români, cei din Iași, ca să dau un exemplu, să vină să viziteze Sibiul”, a declarat pentru Turnul Sfatului Cosmin Lantos, reprezentant al restaurantelor Wei

copyright © 2022 mesagerul.ro