BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

470.000 de măști urmează să ajungă Sibiu. Prima tranșă de

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu (IȘJ) urmează să primească de la Ministerul Educației 470.000 de măști care urmează să fie distribuite școlilor, având

470.000 de măști urmează să ajungă Sibiu. Prima tranșă de la 1 iunie

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu (IȘJ) urmează să primească de la Ministerul Educației 470.000 de măști care urmează să fie distribuite școlilor, având în vedere că din 2 iunie elevii din ani terminali se întorc la școală. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții inspectoratului, măștile vor ajunge în două tranșe. Prima tranșă, de 270.000 de măști va ajunge la sediul instituției sâmbătă, 30 mai și vor fi distribuite în școli luni, 1 iunie, iar cea de-a doua tranșă va ajunge la Sibiu într-una din zilele săptămânii viitoare.

„Inspectoratul va distribui aceste măști în funcție de numărul de elevi și în funcție de ceea ce au achiziționat directorii până în acest moment”, spune prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, joi seară, la începutul şedinţei de Guvern, că vineri începe distribuţia măştilor către inspectoratele şcolare. Măştile sunt necesare pentru elevii care vin la pregătirea pentru examenul de Bacalaureat şi Evaluarea Naţională, începând cu data de 2 iunie.

Post-ul

-->

copyright © 2022 mesagerul.ro