BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Otys. Restaurantul sibian cu propriile feluri de pizza, livrare g

Deschis de mai puțin de doi ani, Otys. Urban food a devenit unul dintre cele mai căutate restaurante din Sibiu, atât pentru rețetele de pizza, cât și pentru alte

Otys. Restaurantul sibian cu propriile feluri de pizza, livrare gratuită și limonadă din partea casei

Deschis de mai puțin de doi ani, Otys. Urban food a devenit unul dintre cele mai căutate restaurante din Sibiu, atât pentru rețetele de pizza, cât și pentru alte categorii de preparate. Livrarea este gratuită, asemeni limonadei pe care cei de la Otys o prepară în propria bucătărie și o oferă fiecărui client.

Alături de felurile clasice, pizza Kebab sau pizza Carbonara sunt câteva din preparatele proprii ale celor restaurantului Otys tot mai des comandate de cei care descoperă bucătăria localului sibian. Printre ofertele tot mai apreciate de către sibienii care au devenit clienți ai Otys se numără și kebab-ul preparat integral în bucătăria restaurantului. ”Este un kebab pe care îl producem noi, nu este din categoria «refrigerate și reîncălzite», fapt ușor de recunoscut după gustul savuros al acestui preparat”, arată reprezentanții restaurantului. Diferite feluri de paste, de la bolognese la penne cu pui și hribi, salate, dar și shaorma sau deserturi completează oferta restaurantului sibian. Un restaurant care pune accent pe ”mâncare bună”, rezultat al combinațiilor de ingrediente delicioase.

copyright © 2022 mesagerul.ro