Mesagerul.ro

Hoți prinși imediat după comiterea unui furt. Polițiștii sib

Doi bărbați au fost reținuți, iar un altul s-a ales cu dosar penal, după ce autoritățile au descoperit că furaseră bunuri în valoare de 3.000 de euro, dintr-o

Hoți prinși imediat după comiterea unui furt. Polițiștii sibieni au recuperat bunuri de 3.000 de euro

Doi bărbați au fost reținuți, iar un altul s-a ales cu dosar penal, după ce autoritățile au descoperit că furaseră bunuri în valoare de 3.000 de euro, dintr-o anexă gospodărească din Merghindeal.

Hoții au fost prinși imediat după comiterea furtului, miercuri noapte, în jurul orei 02, în timpul desfășurării activităților de patrulare pe raza localității Merghindeal. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au depistat un bărbat care se deplasa pe jos, pe DJ 105, către localitatea Cincu, județul Brașov. S-a stabilit că este vorba despre un brașovean în vârstă de 23 de ani, care nu a prezentat un motiv plauzibil privind prezența sa în zonă la ora respectivă. În urma cercetărilor, polițiștii au depistat în zonă alți doi bărbați, un sibian în vârstă de 19 ani și un alt brașovean, în vârstă de 21 de ani, care aveau asupra lor, într-un autoturism, mai multe bunuri a căror proveniență nu au justificat-o, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Astfel, s-a stabilit că în cursul nopții, cei trei ar fi pătruns prin efracție într-o anexă a unei locuințe

copyright © 2022 mesagerul.ro