Mesagerul.ro

Un sibian a încălcat un ordin de restricție, apoi și-a amenin

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Sibiu, a fost reținut ieri de poliție, după ce a încălcat din nou ordinul de restricție emis pe numele său. Sibianul... Post-ul

Un sibian a încălcat un ordin de restricție, apoi și-a amenințat soția cu acte de violență

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Sibiu, a fost reținut ieri de poliție, după ce a încălcat din nou ordinul de restricție emis pe numele său. Sibianul s-ar fi apropiat de mai multe ori la o distanță mai mică de 50 de metri de soția sa, amenințând-o.

Polițiștii Compartimentului de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu l-au reținut pe sibianul care este acum cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești (trei acte materiale), respectiv amenințare (două acte materiale).

În fapt, în perioada octombrie 2019 – mai 2020, în repetate rânduri, bărbatul s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 de metri de soția sa, amenințând-o cu acte de violență, cei doi fiind în procedura de divorț. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului

copyright © 2022 mesagerul.ro