Mesagerul.ro

Coronavirus: un singur caz nou la Sibiu, 191 în toată țara

18.982 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 au fost înregistrate în toată țara, de la debutul pandemiei. De asemenea, în județul Sibiu au fost

Coronavirus: un singur caz nou la Sibiu, 191 în toată țara

18.982 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 au fost înregistrate în toată țara, de la debutul pandemiei. De asemenea, în județul Sibiu au fost înregistrate 500 de cazuri.

Dintre persoanele confirmate pozitiv la nivel național, 12.829 au fost declarate vindecate și externate. La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 182 de pacienți, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Totodată, până acum, 1240 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov și Harghita, au decedat.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Nr. crt.

copyright © 2022 mesagerul.ro