Mesagerul.ro

Video și foto. Piața Mică a fost reîmpărțită între oameni

Aproximativ 35 de locuri de parcare din Piața Mică a Sibiului au fost șterse, la propriu, de pe pavajul cu piatră cubică. De vineri au fost amplasați și stâlpii

Video și foto. Piața Mică a fost reîmpărțită între oameni și mașini. ”Pentru cine nu au mers până la capăt?”

Aproximativ 35 de locuri de parcare din Piața Mică a Sibiului au fost șterse, la propriu, de pe pavajul cu piatră cubică. De vineri au fost amplasați și stâlpii de delimitare între zona auto și zona pietonală a Pieței Mici.

Ca urmare a hotărârii consilierilor locali de a extinde zona pietonală din centrul istoric al Sibiului – hotărâre adoptată joi după-amiaza – în Piața Mică au fost mutați stâlpii de delimitare a zonelor în care mașinile mai au acces. Mutarea stâlpilor de delimitare vine după ce pe parcursul săptămânii, marcajul locurilor de parcare desființate acum a fost curățat de pe piatra cubică (operațiune realizată și în Piața Huet).
Cele 35 de locuri de parcare ”anulate” sunt cele de pe latura dinspre Casa căsătoriilor și cele din dreptul Turnului Sfatului. Aici vor mai avea acces mașinile de aprovizionare, în intervalul orar 05:00 – 09:00.

-->

copyright © 2022 mesagerul.ro