Mesagerul.ro

A fost aprobat un nou centru comercial de pe malul Cibinului

A fost aprobat un nou centru comercial de pe malul Cibinului

Consilierii locali ai Sibiului au aprobat, în ultima ședință din 2019, documentația urbanistică necesară construirii unui nou centru comercial, unul care va prelungi

Consilierii locali ai Sibiului au aprobat, în ultima ședință din 2019, documentația urbanistică necesară construirii unui nou centru comercial, unul care va prelungi strada Râului de-a lungul Cibinului.

Supus consultării publice în toamna lui 2019, noul centru comercial propus de Lidl România în Sibiu a fost aprobat în unanimitate de consilierii locali ai municipiului Sibiu. Viitorul magazin urmează a fi ridicat pe o suprafață de aproximativ 8.800 de mp din cei peste 20.000 de mp ai terenului fostei Cazangerii a fostei fabrici Independența (vezi foto principală, sursa Google Earth).

Potrivit proiectului adoptat de consilierii locali, înainte ca cei de la Lidl România să se apuce de ridicarea noului lor magazin vor trebui să obțină autorizația de construire pentru prelungirea străzii Râului și dincolo de strada Rusciorului. Amenajarea tuturor acceselor carosabile în viitoarea incintă tot în sarcina investitorilor intră.

copyright © 2020 mesagerul.ro