Mesagerul.ro

A furat alcool din magazine, de două ori în aceeași lună. Polițiștii l-au reținut

A furat alcool din magazine, de două ori în aceeași lună. Polițiștii l-au reținut

Un tânăr de 29 de ani din Dârlos este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în două societăți comerciale din Mediaș, pentru a fura alcool, în luna noiembrie.

Un tânăr de 29 de ani din Dârlos este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în două societăți comerciale din Mediaș, pentru a fura alcool, în luna noiembrie. După două astfel de infracțiuni, polițiștii au reușit să îl prindă iar acum este reținut.

În urma cercetărilor și a activităților investigative, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au reușit să probeze și identifice persoana bănuită de furt de băuturi alcoolice din două societăți comerciale din Mediaș. În fapt, un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Dârlos, este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în două societăți comerciale din municipiul Mediaș, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice, faptele fiind comise în 1 și 29 noiembrie. În cadrul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat parțial, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Împotriva suspectului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, urmând ca în

copyright © 2020 mesagerul.ro