Mesagerul.ro

A scăzut numărul pacienților cu COVID-19, la Sibiu. Cel mai tânăr are un an și trei luni

A scăzut numărul pacienților cu COVID-19, la Sibiu. Cel mai tânăr are un an și trei luni

190 pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2 sunt internați în acest moment, în Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie Sibiu, conform informațiilor

190 pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2 sunt internați în acest moment, în Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie Sibiu, conform informațiilor transmise de Prefectură.

Numărul persoanelor internate în spitalele din Sibiu, confirmate cu infecție cu noul coronavirus, este sub 200. Dacă joi, 7 mai, erau înregistrați 218 pacienți (206 adulți și 12 copii), astăzi sunt mai puțini pacienți la Județean, însă a crescut numărul copiilor internați.

„Astăzi, 11 mai sunt internați un număr total de 190 de pacienți confirmați pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre aceștia, patru sunt pe secția Anestezie și Terapie Intensivă, iar 13 sunt copii, internați în cadrul Spitalului de Pediatrie”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Cel mai tânăr pacient al Spitalului de Pediatrie are vârsta de un an și trei luni, iar cel mai mare are 15. La Spitalul Județean, vârstele pacienților sunt cuprinse între 18 și 89 de ani.

Potrivit sursei citate, la momentul actual nu există pacienți COVID transferați la Sibiu din alte județe.

Post-ul

copyright © 2020 mesagerul.ro