Mesagerul.ro

Accident grav pe drumul spre Cisnădioara. Patru răniți, între care doi copii

Accident grav pe drumul spre Cisnădioara. Patru răniți, între care doi copii

IPJ Sibiu anunță că un accident rutier a avut loc luni seara, pe DJ 106, în zona intersecției cu Cisnădioara, sensul de mers spre Rășinari. Din primele informații

IPJ Sibiu anunță că un accident rutier a avut loc luni seara, pe DJ 106, în zona intersecției cu Cisnădioara, sensul de mers spre Rășinari.

Din primele informații oferite de polițiștii ajunși la fața locului, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 45 de ani, din București, care s-a angajat în depășirea unui autoturism fără să se asigure.

În urma impactului atât șoferul din București, cât și ceilalți ocupanți ai mașinii – soția acestuia, în vârstă de 44 de ani, precum și doi minori de 14 și 15 ani, au fost răniți.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de terapie intensivă mobilă şi autospecială de transport victime multiple. S-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate, doi adulţi de circa 44 de ani şi doi copii de circa 14-15 ani, conştienţi, neîncarceraţi. Copiii sunt transportaţi la Centrul Primiri Urgenţe Luther policontuzionaţi, conştienţi iar adulţii sunt transportaţi la UPU Sibiu cu traumatisme cranio-cerebrale”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

copyright © 2020 mesagerul.ro