Mesagerul.ro

Accident în lanț pe Valea Oltului. Două TIR-uri implicate în coliziune

Accident în lanț pe Valea Oltului. Două TIR-uri implicate în coliziune

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost implicate într-un accident pe DN7, la intrare în localitatea Tălmaciu. Accidentul a fost cauzat

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost implicate într-un accident pe DN7, la intrare în localitatea Tălmaciu.

Accidentul a fost cauzat de o șoferiță de 30 de ani din Cluj. Femeia, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă laterală, a pătruns în DN fără să acorde prioritate, intrând în coliziune cu o mașină condusă spre Sibiu, pe care a proiectat-o într-un TIR condus pe aceeași direcție și apoi într-un alt TIR oprit pe marginea drumului. La momentul actual traficul se desfășoară alternativ, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului au intervenit salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, cu autospeciala de transport victime multiple și cu un echipaj de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Patru adulți și un copil au primit asistență medicală dar refuză transportul la Unitatea de Primiri Urgențe, anunță Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței.

 

Foto: facebook/

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro