Mesagerul.ro

Actorii din Friends se reunesc pentru un episod special

Actorii din Friends se reunesc pentru un episod special

Fanii serialului care îi are în rolurile principale pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow și David Schwimmer au primit o veste

Fanii serialului care îi are în rolurile principale pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow și David Schwimmer au primit o veste pe care o așteptau cel puțin de o jumătate de an. Actorii se reunesc pentru un episod special, pe HBO Max.

The One Where They All Get Back Together (n.r. Cel în care se reunesc cu toții) este numele pe care episodul îl va purta, păstrând astfel tradiția cunoscutelor denumiri ale episoadelor din serialul care a debutat în 1994 și s-a desfășurat pe durata a zece sezoane.

Specialul care le va aduce, se pare, peste două milioane de dolari fiecăruia dintre cei șase actori, va fi disponibil pe HBO Max, odată cu toate cele 236 de episoade ale serialului Friends. Episodul, a cărui dată de apariție încă nu a fost anunțată, va fi regizat de Ben Winston, alături de producătorii executivi ai Friends, Kevin Bright, Marta Kauffman și David Crane.

Potrivit informațiilor apărute în presa americană, cei șase actori vor fi de asemenea producători executivi ai specialului.

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro