Mesagerul.ro

Actorul și regizorul Dan Glasu împlinește astăzi 66 de ani

Actorul și regizorul Dan Glasu împlinește astăzi 66 de ani

Actorul Teatralului Național „Radu Stanca”, Dan Glasu își serbează ziua de naștere astăzi, împlinind 66 de ani. Este recunoscut publicului pentru rolurile

Actorul Teatralului Național „Radu Stanca”, Dan Glasu își serbează ziua de naștere astăzi, împlinind 66 de ani. Este recunoscut publicului pentru rolurile din spectacolele „Lulu”, „Electra”, „Platonov” și  „Breaking the waves sau Viața binecuvântată a lui Bess”. Cel mai nou spectacol regizat de el, „Burzuluiții”, va fi prezentat în Tramvaiul Sibiu – Rășinari pe 9, 23 și 30 noiembrie.

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu serbează ziua de naștere a actorului Dan Glasu, cunoscut și îndrăgit de public pentru rolurile din spectacolele „Lulu” – regia Silviu Purcărete, „Electra” – regia Mihai Măniuțiu, „Platonov” –  regia Alexandru Dabija, „Breaking the waves sau Viața binecuvântată a lui Bess” – regia Radu Nica și multe altele.  În calitate de regizor, Dan Glasu a realizat spectacolele „Take, Ianke și Cadâr” și „Emigranții”, iar cel mai nou spectacol regizat de acesta, „Burzuluiții”, va fi prezentat în Tramvaiul Sibiu – Rășinari pe 9, 23 și 30 noiembrie 2019.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro