Mesagerul.ro

ACTUALIZARE Cum au reacționat jandarmii și polițiștii în cazul ursului din Mediaș

ACTUALIZARE Cum au reacționat jandarmii și polițiștii în cazul ursului din Mediaș

ACTUALIZARE Despre prezența unui urs în zona unei școli din municipiul Mediaș jandarmii au fost sesizați prin intermediul numărului 112 în jurul orei 09.00. IJJ

ACTUALIZARE Despre prezența unui urs în zona unei școli din municipiul Mediaș jandarmii au fost sesizați prin intermediul numărului 112 în jurul orei 09.00. IJJ a transmis un comunicat cu privire la modul în care au reacționat și au acționat oamenii legii.

„Pentru protecția cetățenilor s-a acționat de către echipajul de intervenție și supraveghere al Secției jandarmi Mediaș aflat în serviciu și s-au luat măsuri de suplimentare a efectivelor de jandarmi necesare executării misiunii.

Ulterior s-au alăturat un echipaj de poliție rutieră de la poliția mun. Mediaș, un echipaj SMURD, un echipaj al poliției Locale Mediaș și lucrători ai Direcției Silvice Sibiu și ai Ocolului Silvic Mediaș.

Ursul a fost îndepărtat din zona populată a mun. Mediaș și ulterior, lucrătorii silvici au organizat o goană de împingere a animalului sălbatic în mediul sau natural”, a transmis Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

Știrea inițială Prezența unui urs a fost semnalată azi dimineață, în municipiul Mediaș. Prin intermediul unui mesaj RO-ALERT, medi

copyright © 2020 mesagerul.ro