Mesagerul.ro

Actualizare. Incendiu la o casă din Cisnădie. Focul a fost stin

Actualizare. Incendiu la o casă din Cisnădie. Focul a fost stin

Pompierii sibieni intervin în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă de pe strada Uzinei, din Cisnădie. Din primele informații,

Pompierii sibieni intervin în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă de pe strada Uzinei, din Cisnădie. Din primele informații, nu sunt victime.

Actualizare. Incendiul, care se manifesta la acoperișul casei, a fost lichidat fără probleme. Au ars aproximativ 40 metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un coș de fum izolat necorespunzător, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Știre inițială. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu intervine cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd, relatează reprezentanții instituției. La fața locului se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cisnădie.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. Intervenția se află în dinamică, arată sursa citată.

WhatsApp Image 2019-
                 </div>
               </div> 
               <!--
               <div class=

-->

copyright © 2021 mesagerul.ro