Mesagerul.ro

Afacere de familie, sub Podul Minciunilor. „Clienții noștri ne inspiră”

Afacere de familie, sub Podul Minciunilor. „Clienții noștri ne inspiră”

Ioana și Daniel Savu nu sunt noi pe piața micilor afaceri din Sibiu. Pentru mai mulți ani au deținut un magazin cu baloane și obiecte distractive pentru petreceri,

Ioana și Daniel Savu nu sunt noi pe piața micilor afaceri din Sibiu. Pentru mai mulți ani au deținut un magazin cu baloane și obiecte distractive pentru petreceri, iar de curând au deschis magazinul de suveniruri POD, sub Podul Minciunilor. Aici, în centrul orașului, cei doi vor vinde obiecte făcute chiar de ei.

Ideea unei astfel de afaceri a venit de vreo două luni, poate trei, dar Ioana s-a pregătit pentru acest moment toată viața. A urmat cursurile unui liceu de arte și apoi ale unei facultății de profil. Cu toate că și-a dorit să dețină o afacere în domeniu, a reușit să facă acest lucru de-abia după ce l-a găsit pe cel care avea să o completeze – bărbatul cu care s-a măritat. „De mică, de când mă știu eu asta fac. Am lucrat inițial pe la diverse firme mai mici și mai mari, pentru că e greu să faci asta pe cont propriu. Nu de mult am găsit omul potrivit care mă poate ajuta să fac asta, soțul meu. Suntem la început pe acest drum și sperăm să fie bine”, spune Ioana.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro