BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

AFT continuă online înscrierile pentru anul școlar 2020 -2021

AFT continuă online înscrierile pentru anul școlar 2020 -2021

Se continuă înscrierile pentru cei care doresc să participe la concursurile de admitere în învățământul universitar sau postliceal militar, anul universitar

Se continuă înscrierile pentru cei care doresc să participe la concursurile de admitere în învățământul universitar sau postliceal militar, anul universitar sau școlar 2020-2021, sau vor să urmeze un program de formare a soldaților ori gradaților profesioniști. Continuarea înscrierilor se face online. La Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu sunt peste 200 de locuri în trei facultăți, potrivit reprezentanților școlii militare.

Reprezentanții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu anunță că birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare care funcționează în fiecare județ continuă online înscrierile pentru cei care doresc să urmeze o carieră militară. În cadrul academiei din Sibiu sunt 240 de locuri în trei facultăți, 4 domenii de studii, 6 specializări universitare cu o durată de 3/ 4 ani ( 4 ani-domeniul de studii inginerie și management).

Pentru înscriere trebuie parcurse câteva etape, însă, mare parte dintre ele sunt suspendate pe perioada stării de urgență. De aceea, toți cei care vor să se înscrie, o pot face telefonic sau prin e-mail.

copyright © 2020 mesagerul.ro