Mesagerul.ro

Airbnb situează România pe locul cinci în topul celor mai frecvente destinații

Airbnb situează România pe locul cinci în topul celor mai frecvente destinații

Aplicația de rezervări, Airbnb anunță că România este pe locul cinci în topul celor mai frecventate destinații din 2020. Anunțul se bazează pe creșterile rezervărilor

Aplicația de rezervări, Airbnb anunță că România este pe locul cinci în topul celor mai frecventate destinații din 2020. Anunțul se bazează pe creșterile rezervărilor de an cu an, au anunțat reprezentații companiei Airbnb.

România va fi pe locul cinci în 2020 pe Aribnb. Rezervările din România, făcute cu ajutorul aplicației, au crescut la aproape 300%. România este singura țară inclusă din Europa de Est care a intrat în acest top. În total sunt cinci țări europene pe listă, precum Spania, Luxemburg, Scoția, Franța și Olanda, dar Spania este singura clasat înaintea României.

„România, cu dealuri impecabile și state tradiționale, este destinația perfectă pentru oricine caută un loc retras. România are cele mai bine menținute păduri virgine din Europa și se plasează pe locul 15 la nivel global când bine vorba de viața din ecosisteme”, spun reprezentații Airbnb.

Post-ul

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro