Mesagerul.ro

Alertă la Shopping City Sibiu. O friteuză a luat foc, declanșând alarma

Alertă la Shopping City Sibiu. O friteuză a luat foc, declanșând alarma

Toți cei care se aflau în Shopping City Sibiu în această după-amiază au fost evacuați, după ce s-a declanșat alarma. Oamenii stau deja de mai bine de 15 minute

Toți cei care se aflau în Shopping City Sibiu în această după-amiază au fost evacuați, după ce s-a declanșat alarma. Oamenii stau deja de mai bine de 15 minute afară. 

Actualizare. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum dens, ceea ce a condus la declanșarea sistemului de detecție sonor, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj Smurd. Incendiul a fost lichidat în scurt timp fără probleme șu nu au fost semnalate victime. În urma incendiului s-a deteriorat aparatul de gătit”, transmite sursa citată.

Știre inițială. Alarma a sunat în jurul orei 18:30 și sună în continuare, spune un angajat al Shopping City. Oamenii așteaptă să afle ce s-a întâmplat și să li se permită accesul înăuntru. „Am ieșit fără geci, fără nimic. S-a mai declanșat în trecut de câteva ori alarma, adesea fără vreo problemă reală, dar niciodată nu ne-au ținut așa mult afară ca acum”, spune Elena.

copyright © 2020 mesagerul.ro