Mesagerul.ro

Alunecări pe Autostrada Orăștie – Sibiu: CNAIR oferă 2 milioane de lei pentru „remediere și punere în siguranță”

Alunecări pe Autostrada Orăștie – Sibiu: CNAIR oferă 2 milioane de lei pentru „remediere și punere în siguranță”

CNAIR organizează o licitație pentru proiectarea și execuția de lucrări „de remediere și punere în siguranță” a unui sector de Autostradă Orăștie –

CNAIR organizează o licitație pentru proiectarea și execuția de lucrări „de remediere și punere în siguranță” a unui sector de Autostradă Orăștie – Sibiu, afectat de alunecări de teren.  Instituția este gata să plătească pentru lucrări peste 2 milioane de lei, la cât a fost estimată valoarea acestora.

Licitația pentru lucrările de remediere a sectorului de Autostradă Orăștie-Sibiu va fi organizată pentru 500 de metri din lotul 3, adică de la km 57+100  până la 57+600, potrivit anunțului de participare. Este vorba de porțiunea de autostradă din preajma localităților Aciliu și Amnaș.

„Ca urmare a precipitațiilor și a cantităților mari de apă căzută pe metru pătrat, în zona km 278+710 – 279+210 cale 2 al autostrăzii Orăștie-Sibiu, (km 57+100 – 57+600 cale 1 proiect), se evidențiază fenomene de instabilitate a taluzului de debleu, materializate prin alunecări de teren de diverse tipuri, cu trepte de desprindere apărute cu precădere în aria banchetei mediane a săpăturii.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro