BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Amenajarea malurilor Cibinului, scoasă la licitație. Lucrări de 50 mil. lei, pentru vara lui 2021

Amenajarea malurilor Cibinului, scoasă la licitație. Lucrări de 50 mil. lei, pentru vara lui 2021

În vara lui 2021, sibienii vor putea traversa orașul pe piste de biciclete cu o lungime de peste 3,6 km și sens dublu de circulație, amenajate pe malurile Cibinului.

În vara lui 2021, sibienii vor putea traversa orașul pe piste de biciclete cu o lungime de peste 3,6 km și sens dublu de circulație, amenajate pe malurile Cibinului. Valoarea lucrărilor este estimată la 50 de milioane de lei, iar pentru proiectarea acestora administrația locală este în căutarea unei firme.

Primăria Sibiu a lansat procedura de achiziție a întocmirii proiectului tehnic pentru amenajarea malurilor Cibinului, pe porțiunea cuprinsă între zona intersecției străzilor Maramureșului și Alba Iulia și podul autostrăzii A1 peste Cibin, în cartierul Gușterița.
1,2 milioane de lei, fără TVA, a alocat Primăria Sibiu pentru acest contract, care ar trebui dus la îndeplinire în termen de trei luni în ceea ce privește proiectul tehnic. Totodată, în prima lună trebuie elaborat și un concept de amenajare peisagistică. În fine, contractul mai include și efectuarea demersurilor pentru obținerea autorizației de construire, dar și asistența tehnică pe perioada execuției lucrărilor (estimate la 12 luni). Termenul de depunere a ofertelor de către firmele interesate este 5 noiembrie 2019.

copyright © 2020 mesagerul.ro