Mesagerul.ro

Americanii de la Forbes pun Sibiul în topul destinațiilor europene: Poezie şi frumuseţe la fiecare colţ de stradă

Americanii de la Forbes pun Sibiul în topul destinațiilor europene: Poezie şi frumuseţe la fiecare colţ de stradă

Americanii de le celebra publicație Forbes au inclus Sibiul în topul celor mai “trendy” 20 de destinaţii din Europa în anul în curs. Jurnaliştii publicaţiei

Americanii de le celebra publicație Forbes au inclus Sibiul în topul celor mai “trendy” 20 de destinaţii din Europa în anul în curs.

Jurnaliştii publicaţiei americane, Forbes, au lăudat oraşul transilvănean pentru ocazia de a trăi experienţe culturale şi gastronomice de nivelul celor din Bruges sau Paris, scene demne de a fi postate pe Instagram precum Praga ori Santorini şi un cadru romantic de genul celor pe care le găseşti în Roma sau Veneţia, potrivit Digi 24.

”E poezie şi frumuseţe la fiecare colţ de stradă şi ai ochi pe fiecare acoperiş. Acest oraş bogat, unul dintre cele mai vizitate din România, reprezintă 800 de ani de istorie într-un cadru bine păstrat rămâne unul dintre cele mai moderne şi dinamice oraşe din Europa”, notează cei de la Forbes, care amintesc şi faptul că este vorba despre singurul oraş românesc cotat cu trei stele Michelin. Sibiul este recomandat pentru pasionaţii de istorie, de activităţi în aer liber, fotografi şi pentru iubitorii de drumeţii”, potrivit sursei citate.

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro