Mesagerul.ro

Analiză: Turiștii spun că în zona Sibiului sunt hotelurile și pensiunile cu cele mai bune servicii din țară

Analiză: Turiștii spun că în zona Sibiului sunt hotelurile și pensiunile cu cele mai bune servicii din țară

O analiză realizată de către reprezentanţii unei platforme de rezervări hoteliere online și bazată pe mai bine de 28.000 de opinii ale turiștilor, plasează unitățile
O analiză realizată de către reprezentanţii unei platforme de rezervări hoteliere online și bazată pe mai bine de 28.000 de opinii ale turiștilor, plasează unitățile de cazare din zona Sibiului în topul celor mai bune din țară din punct de vedere al serviciilor oferite. 
Patru din zece români postează online păreri despre hotelul în care au fost cazaţi şi apreciază condiţiile de cazare, amplasarea, masa, dar şi spaţiile de joacă pentru copii şi activităţile suplimentare disponibile, relevă o analiză realizată de către reprezentanţii unei platforme de rezervări hoteliere online.

Astfel, conform Travelminit.ro, în urmă cu cinci ani, doar un român din 15 oferea feedback online hotelului unde se caza.

Anul acesta, aproape 28.000 de review-uri au fost înregistrate de Travelminit.ro, majoritatea apreciind raportul calitate/preţ, locaţia, curăţenia camerelor şi a spaţiilor publice, precum şi atitudinea personalului.

Platfor

copyright © 2020 mesagerul.ro