Mesagerul.ro

Angajări masive în prag de sărbători: Aproape o mie de job-uri disponibile

Angajări masive în prag de sărbători: Aproape o mie de job-uri disponibile

AJOFM Sibiu anunță că la nivelul județului Sibiu sunt disponibile 917 de locuri de muncă vacante oferite de 65 de angajatori. Din 917 locuri de muncă vacante, 868

AJOFM Sibiu anunță că la nivelul județului Sibiu sunt disponibile 917 de locuri de muncă vacante oferite de 65 de angajatori. Din 917 locuri de muncă vacante, 868 se adresează persoanelor necalificate pentru posturi de paznic, lucrător comercial sau ajutor de bucătar. Se caută persoane cu studii superioare, care să ocupe poturi de inginerii, programatori sau contabili.

Din totalul locurilor de muncă, 49 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum asistent social nivel superior, inginer căi ferate drumuri și poduri, inginer instalații pentru construcții, inginer mecanic, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog sau șef birou contabilitate.

Peste 850 de locuri de muncă sunt dedicate persoanelor fără studii superioare. Sunt peste 70 de locuri de muncă pentru postul de muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide, se caută peste 60 de muncitori necalificați în industria confecțiilor și peste 40 de agenți de securitate.

Phoenix Mecano, spre exemplu, angajează operatori mase plasti

copyright © 2020 mesagerul.ro