Mesagerul.ro

Antrenorul FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, eliminat după ce i s-a făcut rău pe banca tehnică

Antrenorul FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, eliminat după ce i s-a făcut rău pe banca tehnică

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a fost trimis în tribune în timpul meciului de vineri seară, după ce i s-a făcut rău și s-a ridicat

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a fost trimis în tribune în timpul meciului de vineri seară, după ce i s-a făcut rău și s-a ridicat de pe banca tehnică.

“Nu m-am simţit foarte bine şi am plecat de pe bancă în timpul jocului pentru că, sincer, a fost jenant. Nu doar acele faze, ci tot jocul. Dar asta e situația, plătim pentru greşeli, dar plătim doar noi. Pe mine poate să mă dea afară mâine.

Plăteşti jucătorii, au familie, nu poţi să iţi baţi joc aşa de o echipă care încearcă să joace fotbal. Am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din campionat, bravo lor, dar nu au avut nicio ocazie. Trebuie să dai tu două penalty-uri ca să-i bagi în joc sau cum?

Etapa trecută iar, acum iar, greşeli mari. Efectiv, te bagă în pământ. I-am şi spus: bă, o să ne aveţi pe conştiinţă, bă! Şi azi meritam să câştigăm, cu tot respectul pentru Viitorul şi Hagi, dar chiar nu şi-au creat nicio ocazie. Doar acum, pe final. Au avut o posesie mai bună, au jucători buni, de calitate, dar de aici şi până la a da de maniera asta penalty la orice fault, orice contact

copyright © 2020 mesagerul.ro