Mesagerul.ro

Apă-Canal anunță o avarie majoră în Turnișor. Sibienii din 11 localități sunt afectați

Apă-Canal anunță o avarie majoră în Turnișor. Sibienii din 11 localități sunt afectați

Reprezentanții Apă Canal Sibiu anunță că în cursul nopții trecute a apărut o avarie importantă la rețea, afectând mii de sibieni. Apă Canal Sibiu SA anunță

Reprezentanții Apă Canal Sibiu anunță că în cursul nopții trecute a apărut o avarie importantă la rețea, afectând mii de sibieni.

Apă Canal Sibiu SA anunță că în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie, s-a produs o avarie la conducta de transport Dn 60 pe strada Aviatiei din cartierul Turnișor.

”Echipele de intervenție sunt la fața locului, astfel încât remedierea defectului va fi efectuată în cel mai scurt timp posibil”, spun reprezentanții companiei.

Pe durata lucrărilor se vor înregistra importante scăderi ale presiunii în Zona Industrială Vest, la abonații din zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și în localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni. În funcție de consumul din rețea, pot apărea situații de întrerupere totală a furnizării.

”Tronsonul de conductă defect face parte dintr-o amplă lucrare de înlocuire a magistralei Dn 600, invest

copyright © 2020 mesagerul.ro