Mesagerul.ro

Apă Canal Sibiu SA: Recomandări privind protecția contoarelor de apă împotriva înghețului

Apă Canal Sibiu SA: Recomandări privind protecția contoarelor de apă împotriva înghețului

Având în vedere temperaturile scăzute, Apă Canal Sibiu SA face câteva recomandări privind protecţia contoarelor de apă împotriva îngheţului. În cazul în

Având în vedere temperaturile scăzute, Apă Canal Sibiu SA face câteva recomandări privind protecţia contoarelor de apă împotriva îngheţului. În cazul în care contorul este montat într-un cămin de apometru, asiguraţi-vă că acesta are capacul închis şi nu permite infiltrarea apei.

În căminul apometrului pot fi amplasate materiale termoizolante ca vata minerală, polistiren sau textile. Asiguraţi-vă că nu deterioraţi instalaţia, apometrul sau sigiliul acestuia în timpul operaţiunilor. Protejaţi de îngheţ inclusiv robinetele şi conductele de după contor. În situaţia în care contorul este montat în pivniţe sau subsoluri tehnice, geamurile şi uşile vor fi închise spre a evita crearea curenţilor de aer rece. Dacă apometrul îngheaţă, nu utilizaţă apă fierbinte sau flacără deschisă pentru dezgheţarea aparatului.

În cazul în care constataţi că apometrul este îngheţat, apelaţi Dispeceratul “Apă Canal”, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Apă Canal Sibiu SA p

copyright © 2020 mesagerul.ro