Mesagerul.ro

”Așa va arăta noul Ambulatoriu din cadrul Spitalului orășenesc Cisnădie”

”Așa va arăta noul Ambulatoriu din cadrul Spitalului orășenesc Cisnădie”

Administrația orașului Cisnădie a dat publicității câteva imagini referitoare la proiectul de amenajare a Ambulatoriului Spitalului orășenesc, contractat pentru

Administrația orașului Cisnădie a dat publicității câteva imagini referitoare la proiectul de amenajare a Ambulatoriului Spitalului orășenesc, contractat pentru proiectare și execuție pentru suma de 4,9 milioane de lei, fără TVA.

”Proiectul presupune reabilitarea clădirii existente, dar și extinderea cu o clădire nouă, similară ca volum, dar modernă ca estetică. Ca urmare a acestor lucrări, în aceste două clădiri urmează a fi amenajate o serie de cabinete de specialitate: chirurgie generală, medicină internă, pediatrie, obstetrică-ginecologie, ORL, neurologie, cardiologe, oftalmologie și psihiatrie. Toate aceste cabinete, alături de laboratoarele de analiză medicală, radiologie și imagistică medicală, urmează să fie dotate și cu echipamentele necesare”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul Gheorghe Huja, alături de imaginile care ilustrează proiectul de reabilitare și extindere.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro