Mesagerul.ro

Asistenții sociali, despre familia de la marginea cartierului Broscărie: „Cazul se află în evidența noastră din decembrie”

Asistenții sociali, despre familia de la marginea cartierului Broscărie: „Cazul se află în evidența noastră din decembrie”

Familia care își duce viața în câmp, la marginea cartierului Broscărie, se află în atenția Direcției de Asistență Socială încă de la începutul lunii decembrie

Familia care își duce viața în câmp, la marginea cartierului Broscărie, se află în atenția Direcției de Asistență Socială încă de la începutul lunii decembrie a anului trecut, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu. Potrivit acestora, familia a refuzat în repetate rânduri ajutorul oferit de instituțiile orașului.

Cei cinci adulți și patru copii care trăiesc de mai mulți ani pe străzi au fost luați în evidența Direcției de Asistență Socială, pe data de 3 decembrie 2019, la solicitarea reprezentanților Poliției Locale Sibiu, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu. Cu toate că li s-a oferit sprijin cu mai multe ocazii, oamenii au refuzat categoric, „motivând că se descurcă și nu au nevoie de sprijinul autorităților”, explică Mirela Gligore, purtător de cuvânt al municipalității. Asistenții sociali ai Primăriei Sibiu au efectuat mai multe vizite în teren pentru a soluționa cazul, ultima acțiune având loc în data de 08.01.2020. La fiecare vizită de anchetă și monitorizare au fost distribuite alimente, ceai cald, hrană caldă

copyright © 2020 mesagerul.ro