Astăzi se lansează albumul lui Esu, hip-hop de Sibiu: „E greu să răzbați și să fii tu ăla”

Astăzi se lansează albumul lui Esu, hip-hop de Sibiu: „E greu să răzbați și să fii tu ăla”

Cornel Stoian sau Esu este un sibian care se ocupă de muzica hip-hop din Sibiu. Astăzi lansează albumul uMCn – ultimul MC necunoscut – în Bridge Cafe de la

Cornel Stoian sau Esu este un sibian care se ocupă de muzica hip-hop din Sibiu. Astăzi lansează albumul uMCn – ultimul MC necunoscut – în Bridge Cafe de la ora 22:00. Esu este unul dintre puținii hip-hop-eri locali care încearcă să construiască o comunitate în jurul acestui gen de muzică și se implică direct în promovarea și altor artiști.

Cornel Stoian, în vârstă de 30 de ani, este un sibian care se ocupă de muzica hip-hop din Sibiu prin proiectele solo pe care le desfășoară, dar și prin „Linia de Producție”, un proiect care reunește mai mulți rapperi din județul Sibiu. A terminat Liceul CFR și a participat la cursul de Live Sound Engineering de la SAE București, prin Actual „Media Academy” predat de către Radu Layer-Dobra. În perioada de liceu, Esu a început să asculte foarte mult rap și a fost impresionat de libertatea cu care acești artiști transmit diferite stări și modul în care „spun lucrurilor pe nume”. Din entuziasm pentru acest gen muzical s-a decis să intre și el în „joc” alături de No Sens și încă câțiva prieteni. Împreună au format Sib Records.